Designed by Сайт города Читы

1) Промо! Превоз Банско/Сандански зима 2018

Зима 2017/2018! Организиран превоз за Сандански, Банско... 

Организиран превоз на релација

Охрид/Битола – Банско – Битола/Охрид

Охрид/Битола - Сандански - Битола/Охрид

поаѓање секои ЧЕТВРТОК и НЕДЕЛА

освен периодот околу новогодишните празници

 

Цена: 30€ - за возрасни (+доплата за трансфер од Охрид)

Цена: 20€ - за деца од 2 до 10 години (+доплата за трансфер од Охрид)

 

Од Охрид во 03:00 часот, Од Битола во 05:00 час

Од Банско во 13:00 час. по локално време 

Патниците се оставаат до најблиското пристапно место до хотелот

 

Ноќи

Поаѓање

Враќање

2 ноќи

08.12.17

10.12.17

4 ноќи

10.12.17

14.12.17

3 ноќи

14.12.17

17.12.17

4 ноќи

17.12.17

21.12.17

3 ноќи

21.12.17

24.12.17

5 ноќи

24.12.17

29.12.17

4 ноќи

29.01.18

02.01.18

5 ноќи

02.01.18

07.01.18

4 ноќи

07.01.18

11.01.18

3 ноќи

11.01.18

14.01.18

4 ноќи

14.01.18

18.01.18

3 ноќи

18.01.18

21.01.18

4 ноќи

21.01.18

25.01.18

3 ноќи

25.01.18

28.01.18

4 ноќи

28.01.18

01.02.18

3 ноќи

01.02.18

04.02.18 

4 ноќи

04.02.18

08.02.18 

3 ноќи

08.02.18

11.02.18

4 ноќи

11.02.18

15.02.18

3 ноќи

15.02.18

18.02.18

4 ноќи

18.02.18

22.02.18

3 ноќи

22.02.18

25.02.18

Сподели!

232

Leave a comment

You are commenting as guest.