Designed by Сайт города Читы

Хотел "Sultan of Dreams" 5* Side Промо!

Наша препорака: Турција Лето 2018 чартер, хотел "Sultan of Dreams" 5* Цена за термин 14/06/2018 - 519 еур. Цената вклучува: авионски превоз, 7 дена/6 ноќи All inclusive, транасфер. Песочна плажа, хотел кој го прерпочуваме за оваа сезона.

Сподели!

31

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.