Designed by Сайт города Читы

Хотел “Regnum“ 5* Промо!

Хотел “Regnum“ 5* Банско. Наша препорака за фамилијарен одмор.

 
Локација: Се наоѓа на 400 метри од гондола и на 900 метри од центарот на Банско.
Капацитет: Junior Sute, Executive Sute, Deluxe Sute, Grand Suites, Grand Superior Suites и King Suite.
Хотелски содржини: ресторант a-la-cate и шведска маса, летен дел за скара, Лоби бар, Ноќен бар, наргиле бар, Фитнес центар, соба за забава (пинг понг, football table, билијард), детски клуб и анимација, остава за багаж, сеф, изнајмување на Ski, Snowbard и кондури, менувачница, продавница за сувенири, фризерски салон и салон за убавина, модерна конференциска сала, надворешен бесплатен паркинг за гости на хотелот, подземна гаража со наплата, зелени површини и градина, Наем ан велосипеди, достапност за хедикепирани лица. Пред хотелот има лизгалиште на мраз, чие користење за деца изнесува 2 еур за 1 час со вклучени лизгалици за мраз.
SPA & Wellnes: СПА и Велнес центар две фински сауни, парна бања, Туркса бања и автентичен амам), внатрешен базен за деца и возрасни, шок туш и тропски туш, солариум, два надворешни Jacuzzi и еден VIP надворешно Jacuzzi со топла минерална вода 36° C, Relax zone, Фитнес центар, витамин бар, три соби за поединечна масажа, една соба за масажа за две лица, една VIP соба за масажа за две лица со Jacuzzi.
Опременост на собите: 
 - JUNIUR SUITE собите се опремени со кујна, бања со туш кабина или када, сеф, мини бар, LCD TV, бокал за топлење вода и тостер.
 - Executive Sute има спална и дневна со кујна, бања со туш кабина или када, сеф, мини бар, LCD TV во секоја соба, бокал за топлење вода и тераса на барање.
 - Deluxe Sute имаат големина од 49m2 до 74 m2  со дневна соба со кујна и одвоена спални, бања со туш кабина или када, сеф, мини бар, LCD TV во секоја соба, бокал за топлење вода и тераса на барање.
 - Grand Suites имаат големина од 81 m2 до 90 m2  со дневна соба со кујна и две одвоена спални соби, две бањи со туш кабина и када, сеф, мини бар, LCD TV, бокал за топлење вода, тостер и тераса на барање.
 - Grand Superior Suites имаат големина од 81 m2 до 90 m2  со две дневни соби, две одвоена спални соби, две бањи со туш кабина и када, кујна, сеф, мини бар, LCD TV, бокал за топлење вода, тостер и тераса на барање.
 - King Suite е наменет за оние кои сакаат голем комфорт и луксуз. Опремен е со дневна соба со кујна, две одвоени спални, две бањи со када и туш кабина, кујна, сеф, мини бар, LCD TV, бокал за топлење вода, тостер и тераса. Апартманот има прекрасен поглед кон Пирин Планина.
 
 
 
 
 

REGNUM HOTEL&SPA ***** BANSKO                            

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН СО ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

 

27.12-02.01

23.12-26.12

03.01-09.01

19.01-03.02

10.01-18.01

04.02-28.02

01.12-22.12

01.03-14.04

EXECUTIVE SUITE

1adl

176

121

96

80

1adl+1chd 0-10.99

177

122

97

81

1adl+2chd 0-10.99

178

123

98

82

1adl+3chd 0-10.99

179

124

99

83

2adl

197

162

129

108

2adl+1chd 0-10.99

198

163

130

109

2adl+2chd 0-10.99

199

164

131

110

3adl

252

208

167

139

EXECUTIVE SUITE MOUNTAIN VIEW

1adl

181

125

100

85

1adl+1chd 0-10.99

182

126

101

86

1adl+2chd 0-10.99

183

127

102

87

1adl+3chd 0-10.99

184

128

103

88

2adl

202

168

135

114

2adl+1chd 0-10.99

203

169

136

115

2adl+2chd 0-10.99

204

170

137

116

3adl

258

213

172

144

EXECUTIVE DELUXE SUITE

1adl

186

129

104

89

1adl+1chd 0-10.99

187

130

105

90

1adl+2chd 0-10.99

188

131

106

91

1adl+3chd 0-10.99

189

132

107

92

2adl

208

173

140

119

2adl+1chd 0-10.99

209

174

141

120

2adl+2chd 0-10.99

210

175

142

121

3adl

263

219

178

150

EXECUTIVE DELUXE SUITE MOUNTAIN VIEW

1adl

191

134

109

93

1adl+1chd 0-10.99

192

135

110

94

1adl+2chd 0-10.99

193

136

111

95

1adl+3chd 0-10.99

194

137

112

96

2adl

213

179

146

125

2adl+1chd 0-10.99

214

180

147

126

2adl+2chd 0-10.99

215

181

148

127

3adl

269

224

183

155

GRAND SUITE

1adl+1chd 0-10.99

356

272

212

179

1adl+2chd 0-10.99

357

273

213

180

1adl+3chd 0-10.99

358

274

214

181

1adl+4chd 0-10.99

359

275

215

182

1adl+5chd 0-10.99

360

276

216

183

2adl

356

272

212

179

2adl+1chd 0-10.99

357

273

213

180

2adl+2chd 0-10.99

358

274

214

181

2adl+3chd 0-10.99

359

275

215

182

2adl+4chd 0-10.99

360

276

216

183

3adl

357

273

213

180

3adl+1chd 0-10.99

358

274

214

181

3adl+2chd 0-10.99

359

275

215

182

3adl+3chd 0-10.99

360

276

216

183

4adl

358

274

214

181

4adl+1chd 0-10.99

359

275

215

182

4adl+2chd 0-10.99

360

276

216

183

5adl

414

320

252

212

GRAND SUITE MOUNTAIN VIEW

1adl+1chd 0-10.99

362

278

261

184

1adl+2chd 0-10.99

363

279

262

185

1adl+3chd 0-10.99

364

280

263

186

1adl+4chd 0-10.99

265

281

264

187

1adl+5chd 0-10.99

266

282

265

188

2adl

362

278

261

184

2adl+1chd 0-10.99

363

279

262

185

2adl+2chd 0-10.99

364

280

263

186

2adl+3chd 0-10.99

265

281

264

187

2adl+4chd 0-10.99

266

282

265

188

3adl

363

279

262

185

3adl+1chd 0-10.99

364

280

263

186

3adl+2chd 0-10.99

265

281

264

187

3adl+3chd 0-10.99

266

282

265

188

4adl

364

280

263

186

4adl+1chd 0-10.99

265

281

264

187

4adl+2chd 0-10.99

266

282

265

188

5adl

420

325

247

218

GRAND SUPERIOR SUITE

1adl+1chd 0-10.99

368

283

212

190

1adl+2chd 0-10.99

369

284

213

191

1adl+3chd 0-10.99

370

285

214

192

1adl+4chd 0-10.99

371

286

215

193

1adl+5chd 0-10.99

372

287

216

194

1adl+6chd 0-10.99

373

288

217

195

1adl+7chd 0-10.99

374

289

218

196

2adl

368

283

212

190

2adl+1chd 0-10.99

369

284

213

191

2adl+2chd 0-10.99

370

285

214

192

2adl+3chd 0-10.99

371

286

215

193

2adl+4chd 0-10.99

372

287

216

194

2adl+5chd 0-10.99

373

288

217

195

2adl+6chd 0-10.99

374

289

218

196

3adl

369

284

213

191

3adl+1chd 0-10.99

370

285

214

192

3adl+2chd 0-10.99

371

286

215

193

3adl+3chd 0-10.99

372

287

216

194

3adl+4chd 0-10.99

373

288

217

195

3adl+5chd 0-10.99

374

289

218

196

4adl

370

285

214

192

4adl+1chd 0-10.99

371

286

215

193

4adl+2chd 0-10.99

372

287

216

194

4adl+3chd 0-10.99

373

288

217

195

4adl+4chd 0-10.99

374

289

218

196

5adl

430

331

252

223

5adl+1chd 0-10.99

431

332

253

224

5adl+2chd 0-10.99

432

333

254

225

5adl+3chd 0-10.99

433

334

255

226

6adl

481

376

290

254

GRAND SUPERIOR SUITE MOUNTAIN VIEW

1adl+1chd 0-10.99

373

289

218

195

1adl+2chd 0-10.99

374

290

219

196

1adl+3chd 0-10.99

375

291

220

197

1adl+4chd 0-10.99

376

292

221

198

1adl+5chd 0-10.99

377

293

222

199

1adl+6chd 0-10.99

378

294

223

200

1adl+7chd 0-10.99

379

295

224

201

2adl

373

289

218

195

2adl+1chd 0-10.99

374

290

219

196

2adl+2chd 0-10.99

375

291

220

197

2adl+3chd 0-10.99

376

292

221

198

2adl+4chd 0-10.99

377

293

222

199

2adl+5chd 0-10.99

378

294

223

200

2adl+6chd 0-10.99

379

295

224

201

3adl

374

290

219

196

3adl+1chd 0-10.99

375

291

220

197

3adl+2chd 0-10.99

376

292

221

198

3adl+3chd 0-10.99

377

293

222

199

3adl+4chd 0-10.99

378

294

223

200

3adl+5chd 0-10.99

379

295

224

201

4adl

375

291

220

197

4adl+1chd 0-10.99

376

292

221

198

4adl+2chd 0-10.99

377

293

222

199

4adl+3chd 0-10.99

378

294

223

200

4adl+4chd 0-10.99

379

295

224

201

5adl

431

336

258

229

5adl+1chd 0-10.99

432

337

259

230

5adl+2chd 0-10.99

433

338

260

231

5adl+3chd 0-10.99

434

339

261

232

6adl

486

382

295

260

KING SUITE

1adl+1chd 0-10.99

556

390

323

290

1adl+2chd 0-10.99

557

391

324

291

1adl+3chd 0-10.99

558

392

325

292

2adl

556

390

323

290

2adl+1chd 0-10.99

557

391

324

291

2adl+2chd 0-10.99

558

392

325

292

3adl

556

390

323

290

3adl+1chd 0-10.99

557

391

324

291

4adl

558

392

325

292

Мин. Престој

5

3

-

-

Такса

1 евро по лице на ден

Откажување   резрвација

Под 26 дена 100%

Под 14 дена 3ноќевања

Под 14 дена 2ноќевања

Под 7 дена 1 ноќевање

No show

100%

100%

50%

2 ноќевања

Соби: САТ Тв, мини бар,кујна, фен, балкон, сеф, интернет

Опис: ресторан, лоби бар,сеф,бизнис центар,ски гардероба,интернет, Спа центар,фитнес,затворен базен, детско катче,пинг понг

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 90Еур , 30 Еур за деца од 06-09.99г. , 55 Еур за деца од 10-16.99 год. ( во главниоот ресторан)

Локација: 400 метри од Гондолата, 900 метри од центарот на Банско

ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 14.01 ДО 21.01.2018 30% ПОПУСТ ЗА МИНИМУМ 5 НОЌЕВАЊА

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Сподели!

152

Leave a comment

You are commenting as guest.