Designed by Сайт города Читы

Еден поинаков одмор

Еден поинаков одмор: лето на планина - Банско хотел

Еден поинаков одмор: лето на планина - Банско хотел "Мурите"

Поминете ги пролетните и летните денови на планина, во хотел "Mура" Банско. Уживајте во чистиот воздух, мирот и одморете се вистински..